Gevels vloeren en dak ( de schil )

ramen met bovenlichtHoe ouder de woning of gebouw, hoe lastiger veelal de opgave de warmtevraag te verminderen, zonder de beeldbepalende kwaliteiten aan te tasten en / of nieuwe (vocht) problemen te creëren.

Wij maken een inventarisatie, adviseren over een aanpak en bemiddelen bij het vinden van de juiste aanbieders en uitvoerders.

Combinatie met levensloop – bestendig wonen.  Zoals u wellicht weet, worden verzorgingshuizen gesloten en indicaties verzwaard, waardoor mensen langer in hun eigen huis blijven wonen. Vaak zijn die woningen slecht geïsoleerd en ongeschikt om te wonen met een ( lichte ) handicap.  Mocht u plannen hebben om langer in uw woning te blijven wonen, dan kunnen de werkzaamheden perfect worden gecombineerd met werkzaamheden om de woning levensloop- bestendig te maken.

Een levensloop bestendige woning heeft bijvoorbeeld gelijkvloerse vloeren en voorzieningen die het mogelijk maken de woning later aan te passen. Zonder dat er dan nog hak – en breekwerk aan te pas hoeft te komen, dat dan erg belastend zou zijn.